تولید باتری پرقدرت برای خودروهای برقی مسابقه ای
به گزارش بی نهایت اس ام اس، به گزارش خبرنگاران به نقل از نیواطلس، محققان انگلیسی از نوعی کاتد نو موسوم به eLNO استفاده کرده اند که با استفاده از آن در باتری خودروهای برقی برد آنها افزایش می یابد. انتظار می رود تولید این باتری ها ظرف چند سال آینده آغاز شود.

در کاتد این باتری ها از ترکیب لیتیوم و اکسید نیکل استفاده شده و مواد یادشده در قالب لایه های مجزا در کنار هم قرار می گیرند. ظرفیت این ترکیب برای ذخیره سازی انرژی 20 درصد بیشتر از کاتدهای فعلی مانند NMC 622 است که در ترکیب آن از 60 درصد نیکل، 20 درصد کبالت و 20 درصد منگنز استفاده شده است.
چرخه عمر طولانی و مقاومت در برابر گرم شدن از جمله مزایای دیگر این باتری است. سلول های استوانه ای این باتری با موفقیت بر روی برخی خودروهای برقی مسابقه ای نصب شده اند و عملکرد مطلوبی داشته اند. انتظار می رود این باتری ها بر روی خودروهای پرمصرف شاسی بلند هم نصب شوند.
منبع: خبرگزاری مهر