غذاهای سنتی دبی را در این رستوران ها تجربه کنید
به گزارش بی نهایت اس ام اس، مزه کردن غذاهای سنتی هر شهری در حین سفر، تجربه ای بی نظیر برای درک فرهنگ آن منطقه است. دبی نیز با غذاهای اصیل اماراتی، لذیذترین طعم ها را به شما ارائه می دهد.
با وجود غذاهای وسوسه برانگیز و متنوعی که دبی به شما پیشنهاد می نماید، از غذاهای سنتی پاکستانی و پرو گرفته تا اتیوپی و ایرانی، همواره پیدا کردن غذاهای اصیل اماراتی در این شهر، کمی مشکل تر است.
در سنت ها و رسوم عربی، این غذاها در خانه یا جشن های مهم سرو می شوند؛ هرچند این جریان بالاخره در حال تغییر است و مجموعه فوق العاده ای از رستوران های اماراتی به تدریج در سراسر شهر افتتاح می شوند. در ادامه خبرنگاران میخواهد با معرفی رستوران های دبی، شما را به ضیافتی پر از طعم های لذیذ و تازه دعوت کند.
به خاطر داشته باشید که برترین و ارزانترین آفرهای تور دبی را میتوانید در خبرنگاران پیدا نموده و از آژانسهای معتبر با خیالی آسوده بخرید.
آیا می دانید که غذای سنتی اماراتی چیست؟ انتظار غذاهای گوشتی لذیذ و مقوی که در صحرا متولد شده اند و بعلاوه غذاهای دریایی از شبه جزیره عربی را که معمولا با نان لواش و برنج سرو می شوند، داشته باشید. بزار (Bezar) که متشکل از ادویه های بوداده و ریزشده ای چون دارچین، گشنیز، زیره سبز و زردچوبه است، تقریبا به هر غذایی در امارات افزوده می گردد و البته باید بدانید که شرکای تجاری قدیمی این منطقه مانند ایران و هند هم آثار خود را بر غذای سنتی این منطقه گذاشته اند.
بیشتر رستوران های تازه، تنها به ارائه منوی سنتی اکتفا نمی نمایند و با نوآوری و اضافه کردن غذاهایی چون برگر گوشت شتر و ساندویچ مرغ تیکا که از پیچیده شدن مرغ پخته شده با سیخ چوبی در نان درست می گردد، قصد دارند مشتریان خود را با گزینه هایی غیرمنتظره و آمیزه ای از فرهنگ های مختلف، روبه رو نمایند.
آشپزی مدرن در آسیلاه (Aseelah)
رستوران آسیلاه در هتل رادیسون بلو که در بخش دیرای خور دبی قرار گرفته است، با غذاهایی چون برگرهای آبدار گوشت شتر و رولت های پر شده با مرغ، ماجراجویانه ترین و لذیذترین غذاهای محلی را به مهمان های خود پیشنهاد می نماید. غذاهای محبوب قدیمی این منطقه در آسیلاه به فراموشی سپرده نخواهند شد؛ زیرا اوئه میشل (Uwe Micheel)، سرآشپز آلمانی این رستوران، سال های زیادی را صرف رفتن به خانه خانواده های اماراتی و یادگیری دستورالعمل پخت غذاهایی چون میگوی مزه دار شده با بزار و آسیدا بوبار یا همان پودینگ کدوحلوایی نموده است.
طعم های اصیل در ال فنار (Al Fanar)
ال فنار، رستوران جالب و پر زرق و برقی است که قدمت غذاها و دکور آن به روزهای قبل از کشف نفت بازمی گردد. اجازه ندهید که موقعیت مرکز خرید فستیوال سیتی، شما را گول بزند و از رفتن به این مکان منصرف کند. رستوران یادشده که به شکل یک خانه حیاط دار قدیمی طراحی شده، در هوای آزاد میزبان مهمان های خود است.
اگر برای اولین بار به این رستوران آمدید، چیکن مچبوس (chicken machboos) که یک غذای برنجی با ادویه بزار و مرغ است و نغار مشوی ترد و نازک (naghar mashwi) یا همان اسکوییدهای گریل شده را سفارش دهید. شعبه دوم این رستوران، در مرکز شهر جمیره قرار گرفته است.
آشپزی به سبک خانگی در ال توسل (Al Tawasol)
محلی ها برای خوردن غذاهایی شبیه به غذاهای مادربزرگ شان، به رستوران ال توسل در دیرا می فرایند که خانوادگی اداره می گردد. در محوطه اصلی غذاخوری، جایی برای نشستن پیدا کنید یا به سراغ چادرهای خصوصی موسوم به مجلس بروید و سپس با خوردن مچبوس های لطیف و ترد گوشت بره و سالونای پر ادویه (کاری)، با دست هایتان و بدون استفاده از قاشق و چنگال، دلی از عزا دربیاورید.
در منوی ال توسل با گزینه ای به نام مندی (mandi) روبه رو خواهید شد؛ غذایی یمنی که به مرور زمان در سراسر شبه جزیره عربی، به عنوان یک غذای محلی پذیرفته شده است. مندی در حقیقت گوشتی است که به آرامی در تنور پخته و سپس با برنج معطر سرو می گردد.
محصولات شیر شتر در مجلس (Majlis)
کافه مجلس در دبی مال، با دکوری پر از جزئیات ظریف، کرکره های چوبی و فواره ای با کاشی های آبی، در سرو قهوه، چای، شیک های متنوع و بستنی شیر شتر، تخصص دارد. این شیر که یکی از اجزای اصلی رژیم بادیه نشینان تا میانه قرن بیستم به شمار می آمد، نسبت به شیر گاو، دارای چربی کمتر و ویتامین ها و مواد معدنی بیشتر است.
حتما کمل چینو (camelccino) را سفارش دهید که از قهوه تازه و برشته شده اتیوپی تشکیل شده است و در کنار شیرینی اکلر تهیه شده از شیر شتر با پسته فراوان سرو می گردد و خود را برای مزه کردن طعمی خارق العاده آماده کنید.
گوشت های طبخ شده به سبک سنتی و مدرن در سون سندز (Seven Sands)
سون سندز که در دو طبقه مجتمع ساحلی جی بی آر (JBR) واقع شده است، با سالن های داخلی به سبک خاورمیانه و تراسی خوش آب و هوا با دید به دریا، بازدیدنمایندگان بسیاری را به سمت خود می کشاند. منوی این رستوران با ترکیب هنرمندانه غذاهای سنتی و مدرن، پر از گزینه های کلاسیک اماراتی است؛ اما شما با غذاهای دیگر منطقه ها نیز در منو روبه رو خواهید شد؛ مانند حمص نرم و کیبه ترد (kibbeh) که همان کروکت های گندم پر از گوشت سرخ شده هستند.
چه غذاهایی را سفارش دهید؟ سمبوسه را به هیچ وجه نباید فراموش کنید؛ این غذا شباهت زیادی به سمبوسه هندی دارد و تنها رمز آن، اضافه کردن ادویه بزار است. فوگای میگوی سون سندز که با بزار، زعفران و لیموی خشک طعم دار می گردد نیز در میان مشتری ها بسیار مشهور است.
غذاهای خلاقانه در لقمه (Logma)
لقمه، واقع در باکس پارک مجلل، یک غذاخوری به سبک هیپی ها با سالن های داخلی مدرن است. برای تجسم این مکان به چراغ های نفتی آویزان و گلیم های قدیمی با طرح شتر فکر کنید که فضای اماراتی خودمانی و معاصری را خلق نموده است. این غذاخوری، محلی محبوب برای صرف ناهار در میان گردشگران به شمار می آید. از غذاهای مشهور آن می توان به خمیر اشاره نمود، غذایی که با نان لواش ترد و پرکردنی هایی چون مرغ تیکا یا پنیر خامه ای سنتی و دیبس (شیره خرما) درست می گردد. سفارش خود را با سیب زمینی سرخ نموده های مشهور غذاخوری لقمه شروع کنید که با ادویه های خاورمیانه ای مزه دار شده اند.
وعده های غذایی فرهنگی در مرکز فرهنگی شیخ محمد
برای تجربه یک روز فرهنگی همراه با غذای سنتی امارات، سری به مرکز فرهنگی شیخ محمد در یک ساختمان بادگیر بازسازی شده در منطقه تاریخی الفهیدی بزنید. زمانی که روی فرش نشسته اید و به بالش تکیه داده اید، غذاهایی چون مچبوس مرغ و لوقیمت (دونات) شیرین و وسوسه انگیز در شیره خرما برای شما سرو می شوند. این مرکز که به وسیله داوطلبان جوان اماراتی اداره می گردد، بازدیدنمایندگان را ترغیب می نماید تا سوالاتی درباره فرهنگ بومی بپرسند و با این منطقه بیشتر آشنا شوند.
رستوران خودمانی میلاس (Milas)
میلاس، مکانی شلوغ و پرطرفدار در میان اماراتی ها است که در دبی مال قرار گرفته است. این رستوران با ترکیب رنگ مشکی براق و رنگ های گرم چوب در سالن داخلی اش، به مشتریان خود غذاهای سنتی ارائه می نماید. منوی بزرگ این رستوران که در آیپد به شما ارائه می گردد، پر از گزینه هایی است که به هیچ وجه نباید از آن ها غافل شوید. در زمان انتخاب غذا، خود را با خوردن دانگا (dangaw) یا همان نخودهای پخته شده همراه با زیره سبز و نان لواش خمیر که هنوز از آن بخار بلند می گردد، مشغول نگه دارید.
با فنجان های تمام نشدنی قهوه عربی که با هل دم کشیده است و با خرمای چسبناک سرو می شوند، سفارش خود را شروع کنید و در ادامه به سراغ غذای اصلی آن ها یعنی ام بهار دیای (mbahar deyay) بروید که شامل مرغ در سس خامه پر ادویه به همراه برنج زعفرانی می گردد.
در صورت تمایل می توانید، لیست کاملی از رستوران های دبی را در خبرنگاران همراه با اطلاعات کامل آن ها از قبیل آدرس، شماره تماس و... مشاهده نموده و در کمترین زمان رستوران موردنظر خود را پیدا کنید.
منبع: کجارو / lonelyplanet