این افراد نباید زردچوبه مصرف نمایند

به گزارش بی نهایت اس ام اس، علی رغم آنکه زردجوبه یک ادویه خوش رنگ با فواید بسیار است اما بعضی افراد باید از خوردن آن پرهیز نمایند.

این افراد نباید زردچوبه مصرف نمایند

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری خبرنگاران، زردچوبه یکی از ادویه های محبوب است که برای رنگ دادن به غذا ها از آن زیاد استفاده می گردد اما مصرف آن فقط به دلیل رنگ دادن به غذا نبوده است و ویژگی های بی نظیری برای سلامت دارد.

علی رغم فواید بسیاری که این ادویه خوش رنگ دارد، اما کارشناسان تغذیه بعضی افراد که از مسائل پزشکی خاصی رنج می برند از مصزف آن منع نموده اند. در این گزارش گروه هایی که پزشکان توصیه نموده اند تا از خوردن زردچوبه برحذر باشند، نام بردیم.

زنان باردار و شیرده

زردچوبه یک تقویت نماینده عالی سیستم ایمنی بدن است و به طور کلی مصرف آن در غذا برای خانم های باردار و شیرده بی خطر است، زیرا سطح کورکومین در غذا های پخته شده کم است اما اگر به شکل دارو مصرف گردد برای خانم های باردار پرخطر خواهد بود چراکه موجب طولانی شدن دوره قاعدگی و تحریک رحم می گردد که در نتیجه سلامت جنین را به خطر می اندازد.

افراد مبتلا به کم خونی

کمی خونی زمانی رخ می دهد که بدن به اندازه کافی گلبول های قرمز فراوری نمی کند یا به دلیل خونریزی و مسائل دیگر میزان این گلبول ها در بدن کاهش می یابد. خوردن زردچوبه به مقدار زیاد برای کسانی که به این مشکل مبتلا هستند موجب جلوگیری از جذب آهن و بدتر شدن شرایط می گردد.

کسانی که از اختلالات خونی رنج می برند

افرادی که دچار اختلالات خونی هستند مانند کسانی که داروی رقیق نماینده خون مصرف می نمایند یا کسانی که خون دماغ می شوند، باید به شدت از خوردن زردچوبه برحذر باشند، چرا که مصرف آن موجب کاهش سرعت انعقاد خون شده و خطر ایجاد کبودی و خونریزی را افزایش می دهد.

افراد مبتلا به مرض قند

کسانی که به مرض قند مبتلا هستند باید به رژیم غذایی خود بسیار اهمیت دهند و سطح قند خون خود را به طور دقیق و منظم مدیریت نمایند. گفته می گردد زردچوبه از میزان قند خون می کاهد و اگر با احتیاط مصرف نگردد میزان قند خون را به شدت کاهش می دهد.

افرادی که کلیه های سنگ ساز دارند

سنگ کلیه عبارت است از بلور هایی که در نتیجه رسوب املاح و مواد معدنی شکل می گیرند. زردچوبه حاوی مقدار زیادی ماده معدنی اگزالات است که موجب تشکیل سنگ کلیه می گردد؛ بنابراین اگر از این مشکل رنج می برید بهتر است که در خوردن زردچوبه محتاط باشید.

چه میزان مصرف زردچوبه بی خطر است؟

زردچوبه اگر به عنوان ادویه در غذا استفاده گردد طبیعی است، بنابراین اگر حدود 2000 تا 2500 میلی گرم از این طعم دهنده را به غذا اضافه کنید، این مقدار زیان آور نیست، اما اگر این ادویه را با مکمل های غذایی دیگر مخلوط می کنید حتما باید با پزشک مشورت کنید.

منبع: خبرنگاران

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا
انتشار: 25 آبان 1399 بروزرسانی: 25 آبان 1399 گردآورنده: infsms.ir شناسه مطلب: 643

به "این افراد نباید زردچوبه مصرف نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این افراد نباید زردچوبه مصرف نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید