طرز تهیه کاکا کدو با ماست با آموزش مرحله به مرحله

به گزارش بی نهایت اس ام اس، اگر اهل طعم های سنتی و غذاهای محلی به ویژه غذاهای شمالی باشید، نام کاکا کدو را به احتمال زیاد شنیده اید. این شیرینی خانگی و ساده که در استان های گیلان و مازندران هواداران زیادی دارد، با بافتی نرم و طعمی دلپذیر و از ترکیب آرد، تخم مرغ، کدو حلوایی و ادویه های معطر تهیه می گردد.

طرز تهیه کاکا کدو با ماست با آموزش مرحله به مرحله

حالا تصور کنید این ترکیب لذیذ را با یک کاسه ماست چکیده محلی یا ماست سون پر چرب خبرنگاران سرو کنید. طعمی بی نظیر و متفاوت که هم به عنوان صبحانه، هم عصرانه و حتی یک دسر گرم، دل هر ذائقه ای را می برد. در ادامه طرز تهیه کاکا کدو با ماست را مرحله به مرحله و کامل بخوانید.

مواد لازم برای تهیه کاکا کدو با ماست

  • پوره کدو حلوایی پخته 1 لیوان
  • آرد سفید 1/2 لیوان
  • آرد گندم 1/2 لیوان
  • شکر 1/2 لیوان
  • ماست پرچرب 1/4 لیوان
  • تخم مرغ 1 عدد
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • روغن سرخ کردنی به اندازه لازم

طرز تهیه کاکا کدو با ماست

مرحله اول: کدو حلوایی را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه کاکا کدو با ماست باید کدو حلوایی را پوره کنید. برای این منظور، ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و به قطعات کوچک تر برش بزنید. قطعات کدو را در قابلمه ای با اندازه کمی آب قرار دهید و روی حرارت ملایم بپزید تا کاملا نرم شوند.

پس از پخت کامل، پوست کدوها را جدا نموده و با یاری چنگال یا گوشت کوب له کنید تا به بافتی نرم و یکدست مانند پوره برسید. این پوره پایه اصلی طعم شیرین و طبیعی کاکا کدو خواهد بود. خواص کدو حلوایی را بخوانید تا با خیالی راحت از آن بهره ببرید.

نکته: برای پخت کدوها از دستگاه بخارپز هم می توانید بهره ببرید تا کدوها به آرامی و بدون از دست دادن ارزش غذایی، بخارپز شوند.

مرحله دوم: آردها را اضافه کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه کاکا کدو با ماست باید آردها را دو تا سه بار به همراه بیکینگ پودر الک کنید. در یک کاسه گود، پوره حلوایی را به همراه آرد الک شده بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا مخلوطی نرم و یکدست حاصل گردد. اگر به عطر و طعم کدو حلوایی علاقه دارید، پیشنهاد ما به شما طرز تهیه دسر کدو حلوایی ساده اما خوشمزه است.

نکته: آردها را حتما الک کنید تا از گلوله گلوله شدن مخلوط جلوگیری گردد.

مرحله سوم: مایه شیرینی را درست کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه کاکا کدو با ماست، ماست سون خبرنگاران را همراه با پودر دارچین، گلاب و شکر به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا همه ترکیبات کامل با هم مخلوط و یکدست شوند. برای روزهای تعطیل تان حتما طرز تهیه کیک کدو حلوایی با ماست را درست کنید تا شب های پاییزی و زمستانی تان را دلپذیرتر سپری کنید.

در ادامه پیش بردن مراحل تهیه کاکا کدو، نوبت به تخم مرغ ها می رسد. پس تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و پس از اطمینان از سالم بودن، به مواد اضافه کنید، به خوبی مخلوط را هم بزنید تا غلظتی حاصل گردد که نه بیش از حد سفت و نه خیلی شل باشد؛ بلکه به گونه ای باشد که بتوان با قاشق به راحتی آن را برداشت و یا در قالب فرم داد.

برای شیرینی های بهتر و خوش فرم تر می توانید مایه شیرینی را بپوشانید و برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند و در اصطلاح شیرینی پزی جا بیفتد.

پیشنهاد ما به علاقه مندان نان های سنتی، طرز تهیه نان برنجی گیلانی، با دستور مرحله به مرحله است که به آسانی در منزل می توانید آن را درست کنید.

نکته: شیر پرچرب را می توانید جایگزین ماست در تهیه شیرینی کاکا کنید؛ لطافت شیرینی هایتان بیشتر خواهدشد.

مرحله چهارم: کاکا کدو را سرخ کنید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه کاکا کدو با ماست باید تابه مناسبی را رو حرارت ملایم بگذارید. به اندازه کافی روغن داخل آن بریزید. شکیبا باشید تا روغن داغ گردد. حال حرارت را کم کنید. با قاشق اندازهی از مایه کاکا را برداشته و درون تابه بریزید تا سرخ گردد. زمانی که یک طرف کاکا به رنگ طلایی عایدی، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به همین رنگ برسد.

پس از پخت کامل، کاکاها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد و سپس برای سرو داخل بشقاب بچینید. از دیگر نان های سنتی خوشمزه محلی می توان به طرز تهیه نان برنجی شمالی و اصیل و سنتی بدون فر اشاره نمود.

نکته: شما می توانید مایه کاکا کدو را کامل در تابه بریزید، در آن را بسته و حرارت را کم کنید تا یک طرف آن کامل طلایی و مغزپخت گردد بعد طرف دیگر آن را هم سرخ کنید. در نهایت آن را به شکل دلخواه برای سرو برش دهید.

نکات تکمیلی تهیه کاکا کدو با ماست

برای داشتن یک کاکا کدو با ماست خوش عطر، خوش طعم و با بافتی ایده آل، دانستن چند نکته کلیدی لازم است. رعایت این جزئیات ساده، هم طعم نهایی را دلپذیرتر می نماید و هم باعث می گردد شیرینی شما شکل و بافتی حرفه ای پیدا کند. در ادامه، مهم ترین نکات تکمیلی در تهیه کاکا کدو با ماست را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

انتخاب کدو در تهیه کاکا کدو با ماست

انتخاب کدو حلوایی مناسب، اولین و مهم ترین قدم برای تهیه یک کاکا کدو با ماست خوشمزه و با کیفیت است. برترین نوع کدو حلوایی برای این دستور، کدوهای رسیده و شیرین با گوشت نرم و رنگ نارنجی پررنگ هستند که طعم طبیعی و خوشمزه ای به شیرینی تان می دهند. هنگام خرید، به پوست سالم، بدون لکه و وزن مناسب کدو توجه کنید تا برترین نتیجه را در تهیه کاکا داشته باشید. با وجود کدوهای شیرین حتما طرز تهیه نان کدو حلوایی را امتحان کنید.

انتخاب ماست در تهیه کاکا کدو با ماست

انتخاب ماست مناسب، نقش مهمی در طعم و بافت نهایی کاکا کدو دارد. استفاده از ماست تازه و پرچرب که طعمی لطیف و ملایم دارد، باعث می گردد شیرینی شما خوش عطرتر و خوشمزه تر گردد. ماست های هم زده با کیفیت بالا، مانند ماست خبرنگاران، برترین گزینه برای دستور این میان وعده سنتی است.

تهیه نان کاکا کدو با ماست

نان کاکا کدو با ماست، یک میان وعده سالم و مقوی است که به راحتی می توانید آن را بدون شکر تهیه کنید تا از طعم طبیعی کدو حلوایی بیشتر لذت ببرید. این نان خوش طعم به خصوص وقتی با ماست چکیده، پرچرب و ماست سون کم چرب خبرنگاران سرو گردد، ترکیبی بی نظیر از سلامت و طعم اصیل شمالی را به شما هدیه می دهد. پیشنهاد می کنیم این نسخه سبک تر و سالم تر را حتما امتحان کنید.

دستور رژیمی تهیه کاکا کدو با ماست

اگر در پی دستوری سالم تر و مناسب برای رژیم غذایی تان هستید، می توانید در تهیه کاکا کدو از جایگزین های طبیعی شیرین نماینده مانند شیره انگور یا عسل بهره ببرید. این گزینه ها علاوه بر اینکه طعم شیرینی ملایم و خوشایندی به کاکا می دهند، خواص بیشتری نسبت به شکر معمولی دارند و برای افرادی که در پی کاهش مصرف قندهای ساده هستند، انتخابی ایده آل محسوب می شوند. در صورت دسترسی به کدو حلوایی شیرین، از طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور غافل نشوید.

علاوه بر این، برای کاهش مقدار روغن مصرفی و داشتن نانی کم چرب تر پیشنهاد می گردد کاکا کدو را به جای سرخ کردن، در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بپزید. این روش پخت علاوه بر حفظ بافت نرم کاکا، کاهش کالری، طعمی دلپذیر و سالم تر را هم به همراه دارد. در آخر ماست کم چرب را می توانید جایگزین ماست پر چرب یا خامه ای کنید.

عطر و طعم کاکا کدو

عطر و طعم کاکا کدو با ماست، نقش مهمی در تجربه لذت بخش این میان وعده سنتی دارد. با افزودن کمی زنجبیل یا پودر میخک به مواد، می توانید طعمی متفاوت و گرم تر ایجاد کنید که رایحه ای خاص و دلچسب به کاکا می بخشد. این ادویه های معطر، ترکیب خوش طعم کدو حلوایی و ماست را تکمیل نموده و حس اصالت و تازگی را در هر لقمه تقویت می نمایند. در صورت تمایل می توانید آن ها را با پودر دارچین یا هل جایگزین کنید. از ساده ترین روش تهیه چیز کیک کدو حلوایی برای دورهمی هایتان غافل نشوید.

تزیین کاکا کدو با ماست

برای زیباتر شدن کاکا کدو، می توانید مایه شیرینی را داخل قالب های تزیینی ریخته و سپس سرخ کنید تا شکل های مجذوب کننده و منحصر به فردی داشته باشد. بعلاوه، کاکا کدو حلوایی را می توان با پودر نارگیل، پودر پسته یا پودر گل تزیین کرد که علاوه بر زیبایی، طعمی خوشایند و رایحه ای دلپذیر به آن می بخشد. این تزئینات ساده، تجربه سرو کاکا را دلنشین تر و مجذوب کننده تر می نمایند.

کاکا را به همراه ماست چکیده یا هات چاکلت کدو حلوایی در شب یلدا یا شب های بلند زمستانی می توانید برای پذیرایی از میهمان هایتان سرو کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 11 شهریور 1404 بروزرسانی: 11 شهریور 1404 گردآورنده: infsms.ir شناسه مطلب: 1831

به "طرز تهیه کاکا کدو با ماست با آموزش مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاکا کدو با ماست با آموزش مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید