اپراتورهای ثابت و سیار برتر معرفی می شوند
به گزارش بی نهایت اس ام اس، به گزارش خبرنگاران به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، امیر لاجوردی جانشین وزیر در امور ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در همایش روابط عمومی استان ها، شرکت ها و سازمان های تابعه وزارت ارتباطات و در پاسخ به سوالات کارشناسان روابط عمومی این وزارتخانه از معرفی اپراتورهای برتر براساس شاخص های کیفی اطلاع داد و گفت: این اقدام برای تسهیل دسترسی مشترکان به بهترین خدمات ارتباطی انجام می گردد.
وی سرعت اینترنت را در کسب رضایت مشترکان بسیار مهم دانست و اضافه نمود: توسعه فیبرنوری در کشور افزایش سرعت اینترنت را در پی دارد چرا که فیبرنوری، سرعت اینترنت را تا هزار مگابیت بر ثانیه افزایش می دهد و رگولاتوری تصمیم دارد در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، کف سرعت ارائه شده از سوی اپراتورها بر روی فیبرنوری را معین کند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تغییر باورهای نادرست جامعه پیرامون بحث تشعشعات دکل های مخابراتی را یکی از وظایف تبیینی حوزه روابط عمومی دانست و گفت: در بحث تشعشعات دو موضوع مطرح است. یکی تشعشعات تجهیزات مخابراتی و BTSها و دیگری تشعشعاتی است که گوشی های تلفن همراه فراوری می نمایند.
لاجوردی با اشاره به اینکه نظارت بر تداخل فرکانسی تجهیزات رادیویی بر عهده معاونت رادیویی رگولاتوری و نظارت بر مقدار تشعشعات دکل های مخابراتی برعهده سازمان انرژی اتمی کشور است، مطرح نمود: مقدار گیری تشعشعات دکل های مخابراتی و ارتباطی به وسیله رگولاتوری صورت می گیرد و سازمان انرژی اتمی بر اساس استانداردهای جهانی بر آن نظارت بسیار سختگیرانه ای دارد.
وی اضافه نمود: ضمن اینکه گوشی های تلفن همراه که مردم استفاده می نمایند نیز تشعشع دارد که قبل از ورود آنها به کشور، مقدار تشعشع آنها به وسیله آزمایشگاه های مورد تأیید رگولاتوری مقدار گیری شده و تنها زمانی که این مقدار کمتر از مقدار استاندارد باشد، اجازه واردات به کشور را پیدا می نماید.
معاون وزیر ارتباطات بعلاوه در پاسخ به سوال یکی از حاضران در جلسه پیرامون ممنوعیت واردات گوشی های آیفون، گفت: در حوزه واردات گوشی همراه، وزارت ارتباطات و رگولاتوری اختیاری ندارد و متولی اصلی واردات گوشی به کشور وزارت صمت است.
جانشین وزیر در امور ارتباطات درباره گوشی هایی که قابلیت اتصال به شبکه 5G را دارند، بیان نمود: این موضوع به عوامل مختلف بستگی دارد. به عنوان مثال یک گوشی ممکن است نسل پنجم را روی فرکانس 2300 پشتیبانی کند درحالیکه اپراتور ممکن است 5G را روی فرکانس 3500 ارائه نموده باشد که در این صورت آن گوشی باوجود پشتیبانی از 5G اما قابلیت اتصال و استفاده از نسل پنجم را ندارد.
وی ادامه داد: نکته دیگر اینکه برندهای مختلف گاهاً به صورت منطقه ای و در نسخه های اروپا، آسیا و… فراوری می شوند. یعنی سازندگان متناسب با منطقه جغرافیایی، گوشی را می سازند و قابلیت های مختلف روی آن می گذارند. از همین رو ممکن است یک مدل گوشی 5G در نسخه اروپایی به شبکه نسل پنجم متصل گردد اما همان مدل گوشی در نسخه خاورمیانه، جوابگوی 5G نباشد.
منبع: خبرگزاری مهر