ساده ترین روش پخت کوفته پسته مجلسی با 3 مدل سس مختلف

به گزارش بی نهایت اس ام اس، کوفته پسته یکی از است که با مواد متنوعی تهیه می گردد. این غذای خوشمزه و مجلسی یکی از متفاوت ترین کوفته هایی است که تا به حال امتحان نموده اید. کوفته پسته را می توانید به تنهایی برای مجالس و مهمانی های خود آماده کنید و یا آن را با سس انار سرو کنید و یک شام ویژه شب یلدا یا یک غذای خوشمزه برای و تدارک ببینید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه کوفته پسته به همراه آموزش سه نوع سس مختلف برای سرو این کوفته خوشمزه خواهیم پرداخت.

ساده ترین روش پخت کوفته پسته مجلسی با 3 مدل سس مختلف

مواد مورد احتیاج برای تهیه کوفته پسته مجلسی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
گوشت چرخ نموده500 گرم
پیاز2 عدد میانه
تخم مرغ1 عدد
پودر مغز پسته1 لیوان فرانسوی دسته دار
پودر مغز گردونصف لیوان فرانسوی دسته دار
آرد سوخاری1 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز1 قاشق چای خوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
گوجه فرنگی4 یا 5 عدد میانه
نانبرای سرو کوفته پسته

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 1 ساعت

مدت زمان لازم برای پخت کوفته پسته: 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه کوفته پسته به روش سنتی با سس گوجه

کوفته پسته یک غذای مقوی است که با گوشت چرخ نموده و مغز پسته و مغز گردو درست می گردد. برای درست کردن کوفته پسته قدم به قدم مطابق مراحل زیر پیش بروید.

مرحله اول: مواد اولیه کوفته پسته را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه کوفته پسته، پیاز را پوست بگیرید و بشویید. سپس آن را به وسیله رنده به صورت کاملا ریز رنده کنید و با فشار دست آب اضافه پیاز رنده شده را بگیرید و در یک ظرف گود و نسبتا بزرگ بریزید.

مغز گردو و مغز پسته را نیز به وسیله رنده ریز، آسیاب یا گوشتکوب آنقدر خرد کنید تا به شکل پوره و پودر پسته و پودر گردو در بیایند و سپس آنها را نیز به ظرف حاوی پیاز اضافه کنید.

حتی می توانید پیاز را چهار قاچ کنید و به همراه مغز پسته و مغز گردو در غذاساز بریزید و همه را با هم آسیاب کنید تا یک مایه یکدست درست گردد.

می توانید برای تهیه مغز پسته و مغز گردو به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: بقیه مواد را به ترکیب پودر پسته و گردو و پیاز اضافه کنید

گوشت چرخ نموده را به همراه ادویه ها که شامل نمک، فلفل سیاه و پودر زیره هستند و بعلاوه آبلیمو و آرد سوخاری و تخم مرغ به کاسه حاوی پودر پسته، پودر گردو و پیاز رنده شده اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا طعم یکدیگر را بگیرند.

می توانید برای تهیه گوشت چرخ نموده، نمک، فلفل سیاه، پودر زیره، آبلیمو، تخم مرغ و آرد سوخاری به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: مواد کوفته پسته را ورز و آن را استراحت دهید

در این مرحله از طرز تهیه کوفته پسته تمام موادی را که در مرحله پیش با هم ترکیب کردید باید به خوبی ورز دهید. ورز دادن را باید تا جایی ادامه دهید که ترکیب مواد به بافتی یکدست و منسجم و چسبنده برسند. ورز دادن مواد مرحله بسیار مهمی در پخت کوفته پسته و گردو است چون اگر ورز دادن به خوبی انجام نگردد کوفته هنگام پخت وا می رود.

بعد از ورز دادن روی کاسه حاوی مواد کوفته پسته را سلفون بکشید و آن را برای نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت نمایند.

مرحله چهارم: کوفته پسته را سرخ کنید

بعد از آنکه مایه کوفته به خوبی استراحت کرد آن را از یخچال بیرون بیاورید. برای شکل دادن به کوفته پسته هر بار به میزان یک نارنگی کوچک از مواد کوفته بردارید و با دست به صورت گرد دربیاورید. این کار را تا جایی ادامه دهید تا تمام مایه کوفته تمام گردد.

یک تابه با سایز مناسب انتخاب کنید و با میزان کافی از روغن روی حرارت میانه قرار دهید. بعد از آنکه روغن داغ شد، کوفته ها را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا به خوبی از همه طرف سرخ شوند.

می توانید برای تهیه روغن سرخ کردنی به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: سس گوجه را آماده کنید

بعد از آنکه تمام کوفته ها سرخ شدند آن را از تابه خارج کنید. یک عدد پیاز میانه را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. پیازها را در همان تابه ای که کوفته ها را سرخ کردید تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

در فاصله ای که پیازها سبک و طلایی می شوند گوجه ها را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. گوجه ها را به پیاز سبک و طلایی شده اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا به روغن بیفتد. ادویه ها را به همراه نصف لیوان آب گرم به آن اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.

مرحله ششم: کوفته پسته را در سس گوجه بپزید

بعد از آنکه سس گوجه به جوش آمد، در این مرحله از طرز تهیه کوفته پسته حرارت را کم کنید، کوفته ها را به آرامی در سس گوجه بچینید و درب تابه را ببندید. اجازه دهید کوفته های پسته با حرارت ملایم حدود ده دقیقه در سس گوجه فرنگی بپزند تا کاملا مغز پخت شوند.

مرحله آخر: کوفته پسته را سرو کنید

کوفته های مغزپخت شده را در یک ظرف مناسب بریزید و به همراه سس گوجه فرنگی سرو کنید. کوفته پسته لذیذ و خوشمزه را می توانید در کنار نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

برای تهیه نان به روش های حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

بیشتر بخوانید:

روش تهیه انواع سس برای سرو کوفته پسته

بنا بر سلیقه و ذائقه خود می توانید سس های متنوعی را در خانه تهیه کنید و کوفته پسته را با آن سرو کنید. در اینجا علاوه بر سس گوجه فرنگی ما به آموزش دو نوع سس دیگر برای سرو کنار کوفته پسته می پردازیم.

مواد لازم جهت تهیه سس انار برای سرو با کوفته پسته

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد میانه
رب انار3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
آب انار1 لیوان فرانسوی دسته دار
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی

طرز تهیه سس انار

برای تهیه سس انار، یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. پیازها را در همان تابه ای که کوفته ها را سرخ کردید، تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

رب انار () و رب گوجه فرنگی () را به پیازهای طلایی شده اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آنها بلند گردد. یک لیوان آب انار را به همراه نمک و فلفل به دیگر محتویات تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیایند. بعد از به جوش آمدن محتویات درون تابه، حرارت را کم کنید و کوفته های پسته را در آن بچینید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید کوفته پسته حدود ده دقیقه با حرارت ملایم مغز پخت گردد.

بعد از حدود ده دقیقه کوفته پسته با سس انار آماده است، آن را در ظرف مناسب بریزید و سرو کنید. می توانید کوفته پسته با سس انار را با دانه های انار تزیین کنید.

می توانید برای تهیه رب گوجه فرنگی و رب انار به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مواد لازم جهت تهیه سس مخصوص کوفته پسته با ماست یونانی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
ماست یونانی250 گرم
سماق1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس مخصوص کوفته پسته

برای تهیه سس مخصوص کوفته پسته، در ابتدا ماست یونانی را در یک ظرف مناسب بریزید و با چنگال بهم بزنید تا بافت آن یکدست گردد. آبلیمو، روغن زیتون و سماق را به ماست همزده اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا مزه ها به خورد هم بروند.

سس مخصوص با ماست یونانی را در یخچال قرار دهید و به سراغ تهیه کوفته پسته بروید. این سس بر خلاف سس های دیگر به صورت سرد در کنار کوفته پسته سرو می گردد.

می توانید برای تهیه ماست یونانی، سماق و روغن زیتون به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه کوفته پسته لذیذ و مقوی

  • می توانید پودر مغز گردو را از مواد اولیه کوفته پسته حذف کنید.
  • می توانید پودر پسته و پودر گردو را به صورت آماده تهیه و در طرز تهیه کوفته پسته از آن بهره ببرید.
  • حتما از مغز گردو و مغز پسته درجه یک و تازه بهره ببرید تا کوفته پسته شما طعم خوبی پیدا کند.
  • اگر می خواهید سس انار کوفته پسته طعم ملس پیدا کند میزانی عسل هم می توانید به سس اضافه کنید.
  • زمانی که کوفته را درون سس قرار می دهید تا بپزد چند بار به آن سر بزنید و مرتب با قاشق سس را روی کوفته ها بریزید تا تمام کوفته آغشته به سس گردد.
  • می توانید از خلال پسته (طرز تهیه خلال پسته) برای تزیین کوفته پسته بهره ببرید.

فوت و فن های خوشمزه شدن کوفته پسته

چرا کوفته پسته وا می رود؟

یکی از مشکلاتی که در طبخ هر نوعی از کوفته ممکن است رخ دهد، وا رفتن آن است. وا رفتن کوفته چند علت عمده دارد که با رعایت آن به سادگی می توان از وقوع آن جلوگیری کرد. وا رفتن کوفته پسته ممکن است به دلایل زیر رخ دهد:

  • به میزان کافی ورز ندادن مایه کوفته
  • پایین بودن دمای سس هنگام اضافه کردن کوفته ها به آن
  • استراحت ندادن به مواد کوفته
  • رعایت نکردن نسبت مواد در ترکیب مایه کوفته

آیا کوفته پسته را با برنج نیز می توان سرو کرد؟

بله. شما بنا با ذائقه خود می توانید کوفته پسته را با یا سرو کنید. در این صورت احتیاج است که سس کوفته پسته رقیق تر باشد.

محصولات مرتبط

تخمه آفتابگردان رست شده کچاپ چیلی 105 گرمی وی نات

35,900 تومان

بادام زمینی روکش دار پنیری 35 گرم مزمز

14,100 تومان 15,000 تومان 6% تخفیف

مغز پسته نمکی 27 گرمی سنجابک

67,900 تومان 69,000 تومان 2% تخفیف

زردچوبه 400 گرمی فامیلا

175,900 تومان 199,900 تومان 12% تخفیف

پودر زیره 60 گرمی گلستان

66,900 تومان 67,900 تومان 1% تخفیف

سماق قرمز 80 گرمی سانتین

45,500 تومان 45,900 تومان 1% تخفیف

پودر فلفل سیاه پت 80 گرمی فامیلا

87,900 تومان 99,900 تومان 12% تخفیف

آبلیمو 410 سی سی مجید

30,900 تومان

آبلیمو 500 گرمی مهرام

65,900 تومان 67,000 تومان 2% تخفیف

رب گوجه فرنگی با درب آسان بازشو 800 گرمی سحر

61,900 تومان 67,000 تومان 8% تخفیف

رب انار 280 گرمی مجید

68,900 تومان 69,800 تومان 1% تخفیف

رب گوجه فرنگی 800 گرمی اویلا

48,900 تومان 59,900 تومان 18% تخفیف

آرد سفید 900 گرمی رشد

32,500 تومان 32,900 تومان 1% تخفیف

آرد سوخاری حاوی ادویه 200 گرمی مارتین رشد

39,500 تومان 40,000 تومان 1% تخفیف

روغن سرخ کردنی بدون پالم 1620 گرمی غنچه

109,600 تومان

روغن زیتون تصفیه 250 میلی لیتر فامیلا

208,900 تومان 225,000 تومان 7% تخفیف

روغن مایع سرخ کردنی بدون پالم810گرمی رعناکتابی

54,500 تومان 55,000 تومان 1% تخفیف

ماست آرسیل پرچرب پروبیوتیک 1000 گرمی دومینو

38,900 تومان

تخم مرغ 30 عددی کیارنگ

119,000 تومان

مخلوط زیبا 400 گرمی نوبر سبز

64,900 تومان 77,700 تومان 16% تخفیف

سیب زمینی 10*10 900 گرمی نوبر سبز

87,900 تومان 117,700 تومان 25% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 5 شهریور 1403 بروزرسانی: 5 شهریور 1403 گردآورنده: infsms.ir شناسه مطلب: 1705

به "ساده ترین روش پخت کوفته پسته مجلسی با 3 مدل سس مختلف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساده ترین روش پخت کوفته پسته مجلسی با 3 مدل سس مختلف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید