سالانه 159 تن گوشت شترمرغ در سیستان و بلوچستان فراوری می گردد
به گزارش بی نهایت اس ام اس، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سالانه159تن گوشت شترمرغ و 2 هزار و 300 قطعه جوجه از 12واحد فعال پرورش شترمرغ در این استان فراوری و روانه بازار مصرف می گردد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، نادعلی نوری دوشنبه 25 آذر در این باره اضافه کرد: پرورش شتر مرغ در سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب و استقبال سرمایه گذاران در حال گسترش است.
وی اعلام کرد: هم اینک 9واحد پرورش شترمرغ گوشتی به ظرفیت 2 هزار و 750 قطعه و سه واحد با ظرفیت 75 قطعه مولد و هزار و 100 قطعه گوشتی در سیستان و بلوچستان فعالیت دارند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: توسعه پرورش شترمرغ در این استان به منظور توسعه منابع جدید پروتئینی، یاری به درآمد خانوار روستایی و اشتغالزایی از سال گذشته در قالب برنامه چهار ساله مورد توجه نهاده شد.
وی اعلام کرد: سیستان وبلوچستان بهترین شرایط آب و هوایی برای پرورش شترمرغ را دارد به طوریکه با پرورش این پرنده و فروش گوشت، پوست و روغن آن درآمد خوبی عاید بهره برداران می گردد.
نوری گفت: در چند سال اخیر پرورش شترمرغ در سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط مطلوب آب و هوایی علاوه بر فراوری صنعتی به طور سنتی نیز در حال اجرا است. همچنین افق فراوری گوشت شترمرغ با توجه به بازار خوب داخلی و امکان صادرات آن به خارج از کشور در سیستان و بلوچستان روشن است.
پرورش شتر مرغ در سیستان و بلوچستان برای نخستین بار در سال 1386 از سوی دانشگاه زابل در مجتمع بقیة الله اعظم (عج) چاه نیمه های شهرستان زهک انجام شد.
منبع: همشهری آنلاین