طرز تهیه آش بلغور و برنج
به گزارش بی نهایت اس ام اس، آش بلغور را با استفاده از بلغور گندم یا بلغور جو تهیه میکنند. طرز تهیه آش بلغور و برنج، یکی از بهترین گزینه ها برای افطار ماه رمضان را بخوانید.

آش بلغور و برنج یکی از خوشمزه ترین آش هاست که به سادگی تهیه می شود و یکی از گزینه های عالی برای افطاری در ماه رمضان و یا شب های سرد زمستان است. آش بلغور را با استفاده از بلغور گندم یا بلغور جو، سبزی آش و حبوبات تهیه می کنند و انتخاب نوع حبوبات به سلیقه شما بستگی دارد. شما می توانید از ترکیبی از نخود، لوبیا سفید، لوبیا قرمز، عدس و … بهره ببرید و یا فقط از نخود بهره ببرید.
در ادامه شما را با طرز تهیه آش بلغور و برنج ساده و خوشمزه آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه آش بلغور و برنج:
سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج، شوید، نعناع، پونه، کمی ریحان) | نیم کیلوگرم |
نخود | 1 پیمانه |
برنج نیم دانه | 1 پیمانه |
بلغور گندم | نصف پیمانه |
کشک یا ماست | برای تزیین |
پیاز | 1 عدد |
طرز تهیه آش بلغور و برنج:
- برای تهیه آش بلغور و برنج باید نخود را از شب قبل شسته و خیس کنید.
- یک ساعت قبل از طبخ آش، بلغور را شسته و خیس کنید و نخود ها را در ظرفی با مقداری آب بپزید.
- بعد با هر روشی که دوست دارید مقداری پیاز داغ تهیه کنید.
- وقتی خوب سرخ شد، یک ق غ خ نعناع خشک به آن اضافه کنید.
- حالا حدود 6/7 لیوان آب مرغ یا آب ساده به اضافه دو عدد عصاره مرغ به پیاز و نعناع اضافه کنید.
- بعد بلغور شسته و نخود پخته را به مواد قبلی اضافه کنید تا جا بیفتد.
- پس از چند جوش، سبزی را به آش اضافه کنید.
- در آخر برنج شسته شده را به آش اضافه کنید.
- دقت داشته باشه که اگر آب آش رو به تمام شدن بود، به آن کمی آب اضافه کنید تا حسابی جا بیفتد بعد حرارت را خاموش کنید.
- سپس یکی دو قاشق کشک یا ماست به دلخواه اول با چنگال هم بزنید تا کمی روان شود و بعد آن را به آش اضافه کنید.
- آش بلغور و برنج را با ماست و نعناع داغ و یا پیاز داغ تزیین کنید.
نکته:
- شما برای تزیین این آش می توانید مقداری پیاز داغ و سیرداغ تهیه کرده و آن ها را کمی با زردچوبه تفت دهید تا رنگ زیباتری داشته باشد.
- همچنین می توانید از ترکیب بلغور گندم و جو بهره ببرید و یا فقط از یکی از آن ها بهره بگیرید.
آش بلغور و برنج خوشمزه شما آماده است. امیدواریم در شب های سرد زمستان این آش خوشمزه و ساده را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری: مجله اینترنتی خبرنگاران
منبع: setare.com