طرز تهیه لازانیا لقمه ای

به گزارش بی نهایت اس ام اس، یکی از غذاهایی که در مهمانی ها و مجالس سرو می گردد، لازانیا است. چون علاوه بر خوشمزه بودن، می توانیم از قبل آن را آماده نموده و به وقت ناهار یا شام فقط داخل فر بگذاریم. تنها مسئله ای که لازانیا می تواند داشته باشد، بریدن آن است. به خصوص اگر بگذاریم کف آن ته دیگ گردد! به همین دلیل این بار قصد داریم تا طرز تهیه لازانیا رولی یا لقمه ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه لازانیا لقمه ای

مواد لازم برای تهیه لازانیا لقمه ای

  • رب گوجه فرنگی دو قاشق
  • لازانیا یک بسته
  • سینه مرغ یک عدد کوچک
  • قارچ هشت عدد
  • سیر چهار حبه
  • فلفل دلمه ای یک عدد
  • پنیر پیتزا به اندازه لازم
  • پنیر ورقه ای لازانیا به اندازه لازم
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن به اندازه لازم

طرز تهیه لازانیا لقمه ای

مرحله اول

سینه مرغ را همراه با سیر، ادویه ها، قارچ و فلفل دلمه ای تفت دهید و وقتی آب مرغ و قارچ تمام شد، به آن رب گوجه فرنگی بزنید.

مرحله دوم

لازانیا را در آب جوش مطابق دستور روی جعبه جوشانده و آبکش کنید. ورقه لازانیا را روی ظرف پهت نموده و یک ورق پنیر لازانیا، کمی از مواد آماده شده اندازهی پنیر پتیزا روی آن بریزید و رول کنید.

مرحله سوم

وقتی همه رول ها آماده شد، روی آنها را با پنیر پیتزا پوشانده و در فر بگذارید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: infsms.ir شناسه مطلب: 1518

به "طرز تهیه لازانیا لقمه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لازانیا لقمه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید