مقامات وزارت بهداشت روسیه از ایران به دلیل استفاده از واکسن اسپوتنیک قدردانی کردند

به گزارش بی نهایت اس ام اس، تهران (پانا) - قائم مقام وزیر بهداشت روسیه با بیان اینکه همکاری در زمینه های سلامت با ایران برای آنها افتخار بزرگی است، عنوان نمود پیشنهاد می گردد توافقنامه ای بین وزارت خانه های بهداشت و سپس در بالاترین سطح بین دولت های دو کشور به امضا برسد.

مقامات وزارت بهداشت روسیه از ایران به دلیل استفاده از واکسن اسپوتنیک قدردانی کردند

همراه دور زمین باشید و با تور روسیه ارزان از کاخ کرملین دیدن کنید و در شهرهای زیبای مسکو و سوچی گشتی بزنید و خاطرات زیبایی برای خود رقم بزنید.

به گزارش ایرنا از مسکو، الکساندرا دروونوا، امروز در نشستی با هیات وزارت بهداشت ایران به سرپرستی محمدرضا شانه ساز که در مسکو بسر می برد، بیان نمود: با توجه به افزایش سطح همکاریهای وزارت بهداشت دو کشور ضروری است موافقت نامه ای در سطح دولتی امضا گردد و در ابتدا پیش نویس این موافقت نامه را در آینده نزدیک برای موافقت طرف ایرانی ارسال می کنیم.

وی تاکید نمود: شایسته است در چارچوب گروه کاری تماس ها بین دو طرف برقرار و در حال حاضر ارتباطات به صورت وبیناری برگزار گردد.

مقام بهداشتی روسیه شروع واکسیناسیون علیه کرونا در ایران را تبریک گفت و اضافه کرد: از ایران به خاطر استفاده از واکسن روسی اسپوتنیک وی قدردانی می کنیم.

درونووا اظهار کرد: امروز واکسن اسپوتنیک وی به غیر از روسیه در 25 کشور ثبت شده است.

معاون اموربین الملل وزیر بهداشت روسیه توضیح داد: ما همکاری های خود را برای توسعه همکاریهای پزشکی با ایران ادامه خواهیم داد.

درونووا این همکاری ها را در عرصه های پیشگیری از بیماریهای عفونی و غیرعفونی، ارائه خدمات پزشکی و آموزش و سازماندهی خدمات بیان کرد.

محمدرضا شانه ساز، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و داروی ایران هم با استقبال از پیشنهاد طرف روس برای ارتقا همکاری بهداشتی و درمانی و امضای توافقنامه در سطح دولتی گفت: بطور حتم دو ملت عظیم ایران و روسیه از همکاری ها به صورت برد- برد نفع خواهند برد.

وی با بیان اینکه تجربه ایران در عرصه سیاسی و علمی در خاورمیانه بسیار خوب است، اضافه کرد: ایران می تواند هاب منطقه ای برای فروش داروهای روسیه در منطقه خاورمیانه باشد.

شانه ساز بیان کرد: همه کشورهای منطقه می توانند از همکاریهای ایران و روسیه سود ببرند، از این رو ضروری است ایران و روسیه با توجه به نقش پیشرو در منطقه در همکاریهای یاد شده اقدام نمایند.

وی گفت: اگر ما با هم همکاری و تماس داشته باشیم می توانیم سیستم رصد منطقه ای برای هشداردهی ویروس کرونا و ویروس های جدید ناشی از آن را بوجود آوریم.

شانه ساز، درباره استفاده واکسن اسپوتنیک وی در ایران گفت: ما در این مورد شاهد سنگ اندازی هایی از شرکت های بین المللی برای استفاده از واکسن اسپوتنیک وی در ایران بودیم، با این وجود سازمان غذا دارو مجوز مصرف این واکسن را صادر کرد.

وی توضیح داد : وزیر بهداشت ایران اجازه نداد منافع بعضی شرکت ها مانع استفاده از واکسن روسی گردد.

او گفت: برای پایان دادن به شایعات اولین کسی که واکسن دریافت کرد فرزند وزیر بود. به این ترتیب با این اقدام وزیر پیغام صریح به روسیه داد که اراده ایران توسعه همکاری های درمانی با روسیه است.

دومین محموله اسپوتنیک آدینه به ایران ارسال می گردد

کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران هم گفت: دومین محموله اسپوتنیک وی از روسیه دریافت شده است و روز آدینه به ایران ارسال خواهد شد.

جلالی گفت: ایران اهمیت ویژه ای برای همکاری بهداشتی با روسیه قائل است و به همین دلیل هیاتی در چنین سطحی اعزام نموده است.

وی اضافه کرد: از فرصتی که کرونا ایجاد کرد می توانیم برای توسعه همکاریهای دو کشور استفاده کنیم. سفارت ایران آمادگی دارد که به تسریع همکاریها یاری کند.

همچنین نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و روسیه امروز (چهارشنبه) توافقنامه همکاری های گسترده در زمینه بهداشت، درمان و سلامت امضا کردند.

در این نشست معاون وزیر بهداشت روسیه پیشنهاد داد که این تفاهمنامه به توافقنامه بین وزارتخانه ها تبدیل گردد و پایان به امضای بین دولت های دو کشور برسد که با موافقت طرف ایرانی روبرو و مقرر شد دو طرف این موضوع را پیگیری نمایند.

شانه ساز در راس هیاتی برای آنالیز توانمندی های دارویی و فراوری واکسن در روسیه و امضای تفاهم نامه همکاری از روز یکشنبه در مسکو به سر می برد.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 21 اسفند 1399 بروزرسانی: 21 اسفند 1399 گردآورنده: infsms.ir شناسه مطلب: 874

به "مقامات وزارت بهداشت روسیه از ایران به دلیل استفاده از واکسن اسپوتنیک قدردانی کردند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقامات وزارت بهداشت روسیه از ایران به دلیل استفاده از واکسن اسپوتنیک قدردانی کردند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید