یک روش ساده و خوش طعم برای پخت مرغ
به گزارش بی نهایت اس ام اس، مرغ هازلبک یا مرغ فندقی یک روش نو و خوشمزه برای پخت مرغ در فر است که باید حتما آن را امتحان کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید.
https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/DZmAB79b2y/h-360-800k.mp4
طرز تهیه مرغ هازلبک
مرغ ها روش های پخت گوناگونی دارند و هر یک از آن ها می توانند طعم و مزه جدیدی را برای شما به ارمغان بیاورند. مرغ هازلبک یک روش ساده و مقرون به صرفه برای پخت مرغ در فر است که طعم خاص و ویژه ای را برای شما خواهد داشت و حتما از مزه آن لذت می برید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مرغ هازلبک
- سینه مرغ 100 گرم
- گوجه فرنگی نصف یک عدد
- پنیر موزارلا 3 برش کوچک
- ریحان 3 پر
- خامه 1 فنجان
- پستو تازه نصف فنجان
- پنیر پارمزان نصف فنجان
- نمک، فلفل و پودر سیر اندازهی
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس پستو
- برگ ریحان 500 گرم
- پنیر پارمزان 150 گرم
- مغز گردو 100 گرم
- سیر 3 حبه
- روغن زیتون 1پیمانه
- آب لیمو ترش 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی یک شام راحت با سیب زمینی و پنیر + ویدئو را ببینید.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 18 آذر 1401
بروزرسانی: 18 آذر 1401
گردآورنده: infsms.ir
شناسه مطلب: 1559
به "یک روش ساده و خوش طعم برای پخت مرغ" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "یک روش ساده و خوش طعم برای پخت مرغ"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید